RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Jarní salát z bulguruZobrazit galerii

Jarní salát z bulguru

Jarní salátek z bulguru a chřestu

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 30 minut


Bulgur   400 g
Chřest   400 g
Cibule   100 g
Hrášek lusky  250 g
Cuketa   250 g
Ředkvičky  200 g
Řeřicha   10 g
Sůl, pepř dle chuti
Olej olivový   50 ml


Na olivovém oleji orestujeme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme oloupaný a nakrájený chřest, mladý hrášek a nakrájenou cuketu. Společně orestujeme a přidáme propláchnutý bulgur. Chvíli restujeme, osolíme, opepříme, a poté vše zalijeme vodou nebo zeleninovým vývarem a necháme přiklopené nabobtnat.

Salát přendáme z pánve, necháme vychladit a poté přimícháme na plátky nakrájené ředkvičky a řeřichu.

Při podávání můžeme přidat k salátu nakrájená vařená vejce

- Pro dochucení můžeme přidat pár kapek citrónové šťávy a ještě pokapat olivovým olejem

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >