RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Gratinované hruškyZobrazit galerii

Gratinované hrušky

Gratinované hrušky s nivou a ořechy
 

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 30 min


Hrušky 4-6 ks
Sýr s modrou plísní 125 g
Vlašské ořechy 30 g
Tymián 4 snítky
Sůl  
Pepř  
Med 4 lžičky

Omyté hrušky rozpůlíme a vydlabeme jadřince. Sýr rozdrobíme na menší kousky. Ořechy nasekáme nadrobno. Lístky tymiánu otrháme. Hrušky naplníme sýrem s modrou plísní, posypeme ořechy a tymiánem. Osolíme a opepříme. Pečeme 20 minut v předehřáté troubě na 170 °C. Zakapeme 4 lžičkami medu a servírujeme.
 
Servírujeme hotové hrušky pokapané medem nebo libovolným sirupem.
 
Vlašské ořechy lze nahradit pekanovými ořechy a med například javorovým sirupem.
 

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >