RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Bramborová pizzaZobrazit galerii

Bramborová pizza

Ultra rychlá bramborová pizza

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 20 minut


Vařených brambor ve slupce 500 g
Mozzarelly 80 g
Krájených rajčat 1 plechovka
Oregano  
Olivový olej extra panenský
Bazalky listy  
Sůl  


Oloupeme brambory a nakrájíme na pravidelné plátky široké cca půl centimetru. Rozložíme kolečka brambor dokola na kulatý plech vymazaný olejem. Na povrch brambor položíme krájená rajčata, přidáme špetku soli, trochu oregana a pokropíme olivovým olejem. Nakrájíme mozzarellu na plátky a položíme ji doprostřed "pizzy". Vše ještě posypeme trochou oregana.

Plech vložíme do trouby vyhřáté na 190°C a pečeme po dobu cca 15 minut, dokud se sýr nerozpustí. Brambory by měly mít zlatavou barvu. Servírujeme "pizzu" posypanou listy čerstvé bazalky.

"Pizzu" můžeme podávat jako jednoduchý druhý chod nebo přílohu.

- Na tento recept můžeme použít brambory uvařené den předem, které snadno oloupete.

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >