RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Jehněčí balíčky na rozmarýnuZobrazit galerii

Jehněčí balíčky na rozmarýnu

Jehněčí balíčky na rozmarínu

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 20 minut


Jemně mleté jehněčí  500g 
Cibule  1 ks
Strouhanka na zahuštění
Sůl  
Rozemnutá majoránka
Rozmarýn na dochucení
Vejce  1 ks
Slanina  5 plátků
Olej na smažení  
Sezonní zelenina k podávání


Cibuli nastrouháme najemno. Plátky slaniny podélně rozkrojíme na proužky. Maso, cibuli, strouhanku, koření a vejce spolu propracujeme v míse. Vytvoříme podlouhlé karbanátky a převážeme je proužky slaniny. V nepřilnavé pánvi rozehřejeme olej a ze všech stran na něm balíčky opečeme. Necháme okapat přebytečný tuk a podáváme s opékanou sezonní zeleninou.

Podáváme s opékanou sezonní zeleninou, případně bramborami či pečivem.

- Maso můžeme připravit také v troubě.

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >