RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Rukolová polévkaZobrazit galerii

Rukolová polévka

Polévka z rukoly a brambor

Obtížnost: nízká | Porce: 6 | Čas: 40 minut


Rukola   125 g
Brambory  500 g
Cibule   150 g
Olivový olej  50 ml
Drůbeží vývar  1 l
Smetana 30%  150 ml
Sůl, pepř  


Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. V hrnci rozpálíme olej a orestujeme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme brambory a společně ještě asi 5 minut restujeme. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme do měkka. Před koncem vaření přidáme do polévky opláchnutou rukolu a společně ještě asi 5 minut povaříme. Polévku rozmixujeme ponorným mixérem, vmícháme smetanu a můžeme podávat.

Při podávání zdobíme jednotlivé porce pár lístky rukoly

- Polévku můžeme ještě vylepšit, když do talíře při servírování přidáme kousek měkkého kozího sýra a pokapeme olivovým olejem.

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >