Test - GTM

RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Polévka z mangaZobrazit galerii

Polévka z manga

Studená polévka z manga a zázvoru

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 20 minut


Mango  2 ks
Cibule  1 ks
Chilli paprička 2 ks
Limetky 2 ks
Zázvor 50 g
Sůl  


Mango oloupeme a okrájíme dužinu od pecky. Cibuli a chilli paprička očistíme a nakrájíme na kousky. Zázvor oloupeme a nastrouháme na jemno. Veškeré suroviny vložíme do mixéru a rozmixujeme společně se šťávou z limetek na hladký krém.

Během mixování přiléváme vodu na potřebnou hustotu.

Hotovou polévku podle chuti lehce osolíme a necháme cca 1 hodinu vychladit.

Hotovou polévku můžeme ozdobit plátkem okrájené limetky.

Do polévky při servírování můžeme přidat opraženou housku a sekanou petrželkou.

- Na polévku vybírejte pouze zralá manga.

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >