Vejce ušleháme se solí do pěny. Pánev vymažeme olejem a na mírném ohni usmažíme z vajec tenké omelety. Necháme vychladnout, svineme a nakrájíme je na tenké nudle.
Na pastu sambal smícháme nakrájenou cibuli, česnek, chilli papričku bez semínek, koriandrová semínka, cukr, garnátovou pastu, šťávu z limetky dohromady a rozmixujeme v mixéru nebo utřeme v hmoždíři na hladkou pastu.
Ve woku rozpálíme olej, přidáme na nudličky nakrájená kuřecí prsíčka a orestujeme, poté přidáme pastu sambal a společně restujeme, až se pasta rozvoní. Přidáme krevety, uvařenou vychladlou rýži, nakrájenou mladou cibulku, šalotku, nakrájené čínské zelí, arašídy a společně opékáme. Osolíme, opepříme a přidáme sójovou omáčku.
Na závěr přidáme do hotové rýže nakrájenou vaječnou omeletu, promícháme a horké podáváme.