RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Máslo ghiZobrazit galerii

Máslo ghi

Tradiční přepuštěné máslo - máslo ghi

Obtížnost: nízká | Porce: 8 | Čas: 20 minut


Máslo   500 g


Syrové máslo dáme do vhodného menšího rendlíku. Rozpustíme na poloviční sílu ohřevu vašeho spotřebiče.

Přepuštěné máslo po 15 minutách přepouštění nastavte výkon vašeho spotřebiče na sílu jedné třetiny.

Pokud se vám stane, že v másle budete mít pěnu a nápek ze zákysu, který vzniká při přepouštění, máslo přeceďte.

Bod pálení, hoření, přepalování u tohoto másla je 280 stupňů, všechny ostatní tuky už jsou spálené.

- Délka přepouštění je závislá na výkonu vašeho spotřebiče.
- V žádném případě nepouštějte spotřebič naplno. Zákys, který je součástí másla se spálí.
- Pokud budete chtít, aby přepuštěné máslo mělo příchuť pečených oříšků, zahřívejte na mírném ohni déle.
- Přepuštěné máslo si můžete dochutit dle vaší potřeby.

Vytisknout recept

Pro přípravu můžete použít


LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >