V misce smícháme kečup, ocet, sójovou omáčku, med, olej, nasekaný česnek a zázvor. Osolíme, opepříme a necháme uležet v chladu cca 30 minut. Takto připravenou marinádou zalijeme omytá a osušená křidélka, které jsme zbavili letky a nakrájeli v kloubu na kousky.
Pečeme v předehřáté troubě na 185°C cca 20minut. Poté teplotu zvýšíme na 210°C a po dobu cca 5 minut dopečeme do zlatova.
Podáváme s rajčatovou salsou nebo zeleninovým relischem
Rajčatová salsa:
Rajčata krátce ponoříme do vařící vody, poté je zchladíme a oloupeme. Vykrojíme stopky, odstraníme semínka a dužinu nasekáme na kousky. Přidáme na jemno nasekaný česnek, zázvor, červenou cibuli a chilli papričku zbavenou semínek. Zakápneme šťávou z jedné limetky a přidáme nasekaný koriandr. Dochutíme solí, pepřem a dvěma lžícemi olivového oleje. Necháme půl hodiny
vychladit v ledničce.
Zeleninový relish:
Rajčata krátce ponoříme do vařící vody, poté je zchladíme a oloupeme. Vykrojíme stopky, odstraníme semínka a dužinu nasekáme na kousky. Okurku oloupeme a nakrájíme na stejné kousky jako rajčata. Oloupanou šalotku a česnek nakrájíme na kousky. Chilli papričku překrojíme podélně na půlku, vybereme semínka a nakrájíme na jemné nudličky. Veškerou takto nakrájenou zeleninu smícháme dohromady, přidáme olivový olej, limetkovou šťávu, sůl, cukr a nasekaný koriandr. Poté řádně vychladíme a podáváme.