RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Šťavnaté trhané husí maso Zobrazit galerii

Šťavnaté trhané husí maso

Šťavnaté trhané husí maso v bulce
 

Obtížnost: střední | Porce: 4 | Čas: 6,5 hodiny


Husí stehna 4 ks
Sůl, pepř, kmín  
Česnek 8 stroužků
Majonéza 120 g
Salát (Rodinný mix nebo jiný) 100 g
Červená cibule  1 ks
Voda na podlití  

Osolíme a opepříme husí stehna. Posypeme kmínem a prošpikujeme česnekem. Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme cca 6 hodin na 130 °C, dokud maso nezměkne. Obereme maso a natrháme vidličkou. Bulky rozkrojíme a potřeme majonézou. Přidáme salát, trhané maso a červenou cibuli. Přiklopíme a podáváme.
 
Podáváme teplé v křupavé bulce s čerstvým salátem a červenou cibulí. Skvělé s domácí limonádou nebo pivem.
 
Pomale pečení husy v nízké teplotě a trhání masa na vlákna. Sestavování burgeru ve stylu pulled pork.
 

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >