Test - GTM

RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Kuře s mrkví a hráškemZobrazit galerii

Kuře s mrkví a hráškem

Kuře s mrkví a hráškem z jednoho hrnce

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 40 minut


Vykostěná kuřecí stehna    800 g
Cibule     1 ks
Mrkvička baby   300 g
Hrášek    300 g
Olej    50 ml
Mouka hladká   50 g
Máslo    150 ml
Sůl, pepř   dle chuti


Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli do sklovata a poté přidáme na kousky nakrájená vykostěná kuřecí stehna. Zarestujeme, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Dusíme do poloměkka.

Poté přidáme karotku a hrášek a společně dusíme do měkka. Ke konci vaření zahustíme směs máslovou jíškou, dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem a můžeme podávat.

Podáváme na hezkém, předehřátém talíři.

- Takto můžeme připravovat i vepřové nebo krůtí maso.
- Jestliže chceme mít pokrm bez mouky, svaříme šťávu na minimum a vmícháme studené máslo, které nám jídlo zahustí.
- Jako příloha jsou vhodné vařené nebo šťouchané brambory

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >