RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


BramboráčkyZobrazit galerii

Bramboráčky

Bramboráčky se žlutým hrachem s kimči

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 80 min


brambory 350 g
kimči 150 g
žlutý hrách 100 g
slunečnicová semínka 60 g
bio vejce 1 ks
lahůdkové droždí 1–4 lžíce
majoránka 4 lžičky
česnek 4 stroužky
sůl 1 lžička
rostlinný olej na smažení  

 

Hrách uvaříme podle návodu, poté vodu slijeme a necháme chvilku proschnout. Následně rozmi×ujeme.

Kimči nasekáme na menší kousky. Brambory oloupeme, nastrouháme najemno a vložíme do misky i s vodou, kterou brambory pustily. K bramborám přidáme rozmi×ovaný hrách, nasekané kimči, vejce, semínka, prolisovaný česnek, majoránku, sůl a lahůdkové droždí. Směs důkladně promícháme.

Na pánvi rozehřejeme olej a smažíme bramboráčky dozlatova.

 ---------- 

Bramboráčky podáváme teple s jogurtem nebo zakysanou smetanou.

 ---------- 

Kimči můžeme vyměnit za kyselé zelí. Přidáním žlutého hrachu, kimči nebo kyselého zelí dodáme bramboráčkům zajímavé pikantnosti, a taky zlepšíme nutriční hodnoty.


Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >