RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Jahodová polévkaZobrazit galerii

Jahodová polévka

Studená jahodová polévka s mátou

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 15 minut


Jahody 500 g
Cukr krystal 100 g
Máta 1 lžíce
Zakysaná smetana 150 g
Citron 1 ks


Čerstvé jahody očistíme a opláchneme studenou vodou. Vložíme do mixéru, přidáme šťávu z citrónu, cukr, polovinu máty, 1 l pitné vody a lžíci zakysané smetany. Vše společně rozmixujeme.

Dobře vychlazenou polévku podáváme ozdobenou lístky máty a do každého talíře přidáme lžičku zakysané smetany.

- K polévce můžeme podávat jako vložku i sladké cukrářské piškoty.
- Polévku si samozřejmě dosladíme podle vlastní chuti.

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >