RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Hruškové carpaccioZobrazit galerii

Hruškové carpaccio

Hruškové carpaccio s rukolou a ořechy

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 25 minut


Javorový sirup   50 ml
Balsamicový ocet  50 ml
Olivový olej   50 ml
Limetka    1 ks
Parmazán   40 g
Rukola    100 g
Hrušky    600 g
Lískové ořechy   50 g
Sůl, pepř  


Javorový sirup, balsamico, olej, sůl a pepř dobře prošleháme metličkou v misce, přidáme pár kapek limetkové šťávy a ještě jednou promícháme.

Hrušky nakrájíme na tenké plátky a rozložíme po talíři. Do středu talířku navršíme dobře propláchnutou rukolu, posypeme nastrouhaným parmazánem a nasekanými ořechy.

Vše zakápneme připravenou zálivkou.

Před podáním dozdobíme dle libosti.

- Místo parmezánu se výborně hodí nějaký zrající plísňový sýr, který nadrobíme na hruškové carpaccio a místo javorového sirupu do zálivky přidáme med.
- Skvělou chuť dodá zálivce i oříškový olej, který smícháme s olivovým olejem a společně prošleháme v zálivce.

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >